Vánoční koncerty v Jihomoravském kraji  >  Vánoční koncerty v Brně

Kateřina Marie Tichá a Bandjeez - Vánoční koncert- Brno

04.12.2024

Sono Centrum, Veveří 113, Brno

Cena:590 Kč

PRODEJ VSTUPENEK Kateřina Marie Tichá a Bandjeez - Vánoční koncert- Brno -Sono Centrum, Veveří 113, Brno

KOUPIT VSTUPENKY

Popis kulturní akce Kateřina Marie Tichá a Bandjeez - Vánoční koncert- Brno

Česká písničkářka Kateřina Marie Tichá se skupinou Bandjeez vyráží v únoru na Tour 2024, v rámci které představí svou očekávanou desku Plamen. Po březnovém křtu této desky v Sono Centru se do Brna letos vrátí ještě 4. prosince.

Její debutové album Sami patřilo v roce 2020 k příjemným překvapením české hudební scény. Na Andělem oceněnou prvotinu nyní zpěvačka navazuje druhou řadovou deskou Plamen – první nahranou ve spolupráci s kapelou Bandjeez, kterou převzala po Davidu Stypkovi. Novinku opět produkoval Ondřej Turták. Aktuální počin do jisté míry shrnuje její již bezmála tři roky trvající spolupráci s respektovanou formací Bandjeez. Ta doprovázela zpěvaččina blízkého kolegu Davida Stypku, který předčasně zemřel v lednu 2021. Tichá je znovu výhradní autorkou všech textů, na tvorbě hudby se podílela její souputnice z vydavatelství SinglTon a zároveň spřízněná duše Tereza Balonová.




ULOŽIT SI TUTO AKCI





Kateřina Marie Tichá a Bandjeez - Vánoční koncert- Brno -Sono Centrum, Veveří 113, Brno

Zaslat odkaz na kulturní akci Kateřina Marie Tichá a Bandjeez - Vánoční koncert- Brno -Sono Centrum, Veveří 113, Brno na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?