Vánoční koncerty v Pardubickém kraji  >  Vánoční koncerty v Ústí nad Orlicí

Jazz & Blues on the Rails: BACKSIGHT - blues- Česká Třebová

13.03.2023

Kulturní centrum, Nádražní 397, Česká Třebová

Cena:200 Kč

PRODEJ VSTUPENEK Jazz & Blues on the Rails: BACKSIGHT - blues- Česká Třebová -Kulturní centrum, Nádražní 397, Česká Třebová

KOUPIT VSTUPENKY

Popis kulturní akce Jazz & Blues on the Rails: BACKSIGHT - blues- Česká Třebová

Otakar Šamánek – kytary, zpěv, Jiří Gruber – kytary a bicí nástroje, Martin Zahradník – foukací harmonika, zpěv a bicí nástroje, Víťa Hrbáč – kontrabas

Brněnská kapela BACKSiGHT působí na bluesové scéně od roku 2004 a v jejím repertoáru se objevují různá žánrová zaměření převážně související s blues (např. soul). Repertoár kapely obsahuje vlastní tvorbu, bluesové standardy i známé „nebluesové“ písně. Kapela se vícekráte probojovala do finále známého festivalu Blues Aperitiv v Šumperku. V roce 2018 vydala živé album natočené ve studiu Stará Pekárna. Zvláštností souboru je, že o hru na bicí se dělí kytarista (hraje nohama) s harmonikářem (hraje rukama).

Předprodej vstupenek na www.kcct.cz, v Městském muzeu (Klácelova 11), v kanceláři Kulturního centra (Nádražní 397) a 1 hodinu před začátkem u pokladny.



Koncert Jazz & Blues on the Rails: BACKSIGHT - blues v březnu 2023 v České Třebové




ULOŽIT SI TUTO AKCI





Jazz & Blues on the Rails: BACKSIGHT - blues- Česká Třebová -Kulturní centrum, Nádražní 397, Česká Třebová

Zaslat odkaz na kulturní akci Jazz & Blues on the Rails: BACKSIGHT - blues- Česká Třebová -Kulturní centrum, Nádražní 397, Česká Třebová na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?