Vánoční koncerty v Moravskoslezském kraji  >  Vánoční koncerty v Ostravě

ADVENTNÍ KONCERT DĚTI K DĚTEM/JANA KIRSCHNER/- Ostrava

04.12.2018

19:00

Evangelický Kristův kostel Ostrava

Cena:750,-

PRODEJ VSTUPENEK ADVENTNÍ KONCERT DĚTI K DĚTEM/JANA KIRSCHNER/- Ostrava -Evangelický Kristův kostel Ostrava prodej vstupenek Ticketstream

KOUPIT VSTUPENKY

Popis kulturní akce ADVENTNÍ KONCERT DĚTI K DĚTEM/JANA KIRSCHNER/- Ostrava

Již tradičně pořádá Spolek Madleine projekt „Děti k dětem – Adventní koncerty“, který se skládá celkem z šesti předvánočních koncertů konaných v městech Moravskoslezského kraje.
Koncerty se konají v prostorách kostelů ve spolupráci s dětmi z místních školních a výchovně vzdělávacích zařízení, a za účasti známého hudebního interpreta.
Snažíme se významně motivovat především sociálně či tělesně znevýhodněné děti a zvýšit tak pocit jejich osobní důležitosti, podpořit jejich zálibu v hudbě, přispět jim finančními prostředky, které sami těžko získávají. Cílem je umožnit těmto dětem získat nové zkušenosti v oblasti vystupování na veřejnosti, dáváme jim možnost setkat se osobně s populárními interprety či jejich vzory. Veškeré přípravy dětí vrcholí v den koncertu společným pěveckým vystoupením dětí a umělců.


ULOŽIT SI TUTO AKCI





ADVENTNÍ KONCERT DĚTI K DĚTEM/JANA KIRSCHNER/- 
Ostrava
 -Evangelický Kristův kostel
 
Ostrava

Zaslat odkaz na kulturní akci ADVENTNÍ KONCERT DĚTI K DĚTEM/JANA KIRSCHNER/- Ostrava -Evangelický Kristův kostel Ostrava na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?