Vánoční koncerty ve Středočeském kraji  >  Vánoční koncerty v Kolíně

Koncert PROTHEUS + Host: Loco Loco- Kolín- ZÁVISLOSTI TOUR 2023

12.05.2023

20:00

Městský společenský dům v Kolíně Kolín

Cena:450,-

PRODEJ VSTUPENEK Koncert PROTHEUS + Host: Loco Loco- Kolín- ZÁVISLOSTI TOUR 2023 -Městský společenský dům v Kolíně Kolín prodej vstupenek Ticketstream

KOUPIT VSTUPENKY

Popis kulturní akce Koncert PROTHEUS + Host: Loco Loco- Kolín- ZÁVISLOSTI TOUR 2023

Koncert Protheus
Závislosti tour 2023



Protheus navazuje na své veleúspěšné turné na podzim roku 2022 a připravil jarní koncerty k oslavám zlaté desky Závislosti.

Textař a frontman metalové kapely Dymytry vydal v září letošního roku svoje první sólové album „Závislosti“ a vyrazil na svoje první sólové turné po kulturních domech po celé ČR. Zájem fanoušků byl obrovský, dva koncerty byly dokonce vyprodané. Že se Protheus se svojí první deskou trefil do vkusu fans dokazuje i to, že deska je tři měsíce od vydání zlatá.

Protheus postavil kapelu z ostřílených profesionálů, kteří doprovází mimo jiné Daniela Landu, Ewu Farnou nebo Olgu Lounovou. Protheova sólová dráha slibuje velký hudební, ale i vizuální zážitek. Po úspěchu podzimní části turné navazuje Protheus jarními koncerty.

S ohledem na nabité diáře všech muzikantů, je sólový projekt Protheus skutečně exkluzivní a rozhodně doporučujeme nenechat si ujít příležitost ho vidět.

Podpisovka a focení před každým koncertem, jako speciální host vystoupí kapela LocoLoco.



Koncert PROTHEUS + Loco Loco v květnu 2023 v Kolíně




ULOŽIT SI TUTO AKCI





Koncert PROTHEUS + Host: Loco Loco- Kolín- ZÁVISLOSTI TOUR 2023 -Městský společenský dům v Kolíně Kolín

Zaslat odkaz na kulturní akci Koncert PROTHEUS + Host: Loco Loco- Kolín- ZÁVISLOSTI TOUR 2023 -Městský společenský dům v Kolíně Kolín na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?