Vánoční koncerty v Moravskoslezském kraji  >  Vánoční koncerty v Ostravě

BÍLÉ VÁNOCE LUCIE BÍLÉ II.- koncert Lucie Bílé v Ostravě

21.12.2022

Multifunkční aula Gong Ostrava

Cena:750 Kč – 1340 Kč

PRODEJ VSTUPENEK BÍLÉ VÁNOCE LUCIE BÍLÉ II.- koncert Lucie Bílé v Ostravě -Multifunkční aula Gong Ostrava prodej vstupenek Ticketstream

KOUPIT VSTUPENKY

Popis kulturní akce BÍLÉ VÁNOCE LUCIE BÍLÉ II.- koncert Lucie Bílé v Ostravě

Lucie Bílá

Vánoční koncert plánovaný na 21.12.2020, následně 20.12.2021 je přesunut na nový termín 21.12.2022. Vstupenky zůstávají v platnosti a není nutná výměna.


Zpěvačka Lucie Bílá již několik let zpříjemňuje předvánoční čas tradičními koncerty turné BÍLÉ VÁNOCE LUCIE BÍLÉ, ze kterých dýchá láska, klid a kouzelná atmosféra blížícího se Štědrého dne. Také letos pořádá Agentura 44 předvánoční turné naší nejpopulárnější pěvecké hvězdy, během kterého navštíví řadu měst napříč celou Českou a Slovenskou republikou. Repertoár těchto koncertů je přizpůsoben právě adventnímu období a zazní písně z obou veleúspěšných stejnojmenných alb.

Lucii Bílou doprovodí i letos kapela Petra Maláska, Bílý sbor a speciálním hostem turné BÍLÉ VÁNOCE LUCIE BÍLÉ bude zpěvák Jan Bendig. V Ostravě navíc doprovodí koncert Filharmonie Bohuslava Martinů. Koncert diriguje Miriam Němcová.


Vstupenky se slevou 70% pro vozíčkáře/ky jsou k dispozici online i na prodejních místech. Doprovod hradí 100 % výše vstupného z nejlevnější vstupenky. Účastník uplatňující nárok na slevu se prokáže příslušným průkazem na místě konání akce. Vyhrazená místa jsou na ochozu nad dolními tribunami.


Jiné slevy ZTP/P, ZTP, TP, dětské, seniorské a pod. nejsou poskytovány.



Koncert BÍLÉ VÁNOCE LUCIE BÍLÉ v prosinci 2022 v Ostravě




ULOŽIT SI TUTO AKCI





BÍLÉ VÁNOCE LUCIE BÍLÉ II.- koncert Lucie Bílé v Ostravě -Multifunkční aula Gong Ostrava

Zaslat odkaz na kulturní akci BÍLÉ VÁNOCE LUCIE BÍLÉ II.- koncert Lucie Bílé v Ostravě -Multifunkční aula Gong Ostrava na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?